Mercè Roca
Piano

Mercè Roca-Ritook (1981). Va realitzar estudis de piano a l’Escola de Música Virtèlia de Barcelona i a l’Escola de Música de Barcelona. Continuà estudis superiors amb Maritere Monteys fins al 2004, any en què obtingué el títol de l’Associated Board of the Royal Schools of Music de Londres. Paralel·lament segueix treballant amb la professora Ludovica Mosca a l’escola de música Luthier. 

Es traslladà a París l’any 2005, on s’ha especialitzat en acompanyament als Conservatoris Gabriel Fauré i Jean-Philippe Rameau, amb Pascal LeCorre i Christine Rouault. L’any 2008 acabà un màster professional de la Universitat de la Sorbona de París en l’especialització d’acompanyament vocal, sota la direcció de la pianista Françoise Tillard.

Ha assistit a classes magistrals i cursos d’interpretació amb pianistes com Dalton Baldwin, Wolfram Rieger o Philip Moll, i cantants com François Leroux i Régina Werner. L’any 2006 actuà a la Catedral de Nôtre-Dame de París com a solista a la Cantata de Sant Nicolau, de Britten. També ha actuat en diversos festivals catalans.

Ha fet de pianista acompanyant en diferents cursos de música, com el de melodia francesa de l’Académie du Théatre Français de la Musique, que es realitza al Théatre Impérial de Compiègne i ha treballat en diversos conservatoris de la Regió de París.

.