Intensiu de musicals amb Enric Colomer

Intensiu de musicals amb Enric Colomer
Un ball amb mascaretes

Del 6 al 17 juliol 2020

De dilluns a divendres (sense caps de setmana)
Horari: 11.30 a 12.30h
Preu: €130
Places limitades

En aquest curs intensiu treballarem cançons i fragments de musicals molt coneguts, com El Rei Lleó, Chicago, Els Miserables, Annie, Mamma Mia, West Side Story, Flashdance, Rocky Horror Picture Show, La Bella i la Bèstia i A Chorus Line. Totes les cançons seran adaptades (tonalitat, nombre de veus, etc.) depenent dels participants. A partir d’un fil argumental, no només cantarem els temes musicals, sinó que també muntarem unes escenes amb un text molt breu.
“L’acció transcorre en el futur, l’any 2020. L’ús de mascareta és obligatori. Els que han infringit la llei estan reclosos en un centre en què les normes són molt estrictes. Distància de més d’un metre, parlar i cantar sempre d’esquena l’un de l’altre, higiene total, gel hidroalcohòlic i sempre amb mascareta…”
*Vetllarem perquè les instal·lacions siguin degudament desinfectades i segures en l’àmbit sanitari i de prevenció de contagis.
Interessats contacteu a escolaluthier@casaluthier.com